Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Taarten en Geschenken | Maart 2018

1. Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer: Taarten en Geschenken
Handelend onder de naam: Taarten en Geschenken

Vestigings- & bezoekadres:
Ludenhorst 34
3085 VS Rotterdam

Telefoonnummer: +31 (0)6-41174371
Bereikbaarheid: Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17.00 uur, zaterdag van 09:00 – 12:00 uur en zondag op aanvraag geopend
E-mailadres: info@taartenengeschenken.nl

KvK-nummer: 60653493KvK te Rotterdam
BTW-identificatienummer: 133621066B01

2. Bestellingen

2.1 Een bestelling kan 24 uur per dag en 7 dagen per week geplaatst worden via www.taartenengeschenken.nl
2.2 Taarten en Geschenken neemt altijd contact op met de klant om de bestelling door te nemen en de gewenste lever-/ophaaldatum te bespreken. Dit kan per e-mail of telefonisch zijn.
2.3 Taarten en Geschenken neemt altijd contact op met de klant om de bestelling te bevestigen. Een bestelling en de datum staan pas vast als u de aanbetaling heeft gedaan en een bevestigingsemail/bericht heeft gehad van Taarten en Geschenken.
2.4 Taarten en Geschenken werkt met een minimale afname bij bestelling van producten. Taarten worden geleverd vanaf 15 personen. Cupcakes vanaf 12 stuks . Klein gebak vanaf 20 stuks en sweet tables kunnen besteld worden vanaf 15 personen.

3. Levering

3.1 Een bestelling kan (in principe) tot 7 dagen voor de opleverdatum geplaatst worden. Dit geldt niet voor bruidstaarten. De bestelling van een bruidstaart dient uiterlijk 2 weken voor de trouwdatum besteld te worden. Bij een spoedbestelling graag telefonisch contact opnemen met Taarten en Geschenken. Voor een spoedbestelling kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.
3.2 Het is mogelijk om de bestelling op het adres van Taarten en Geschenken af te halen. Maar ook bezorging is mogelijk tegen een meerprijs. Dit dient bij de bestelling (website, e-mail of telefonisch) aangegeven te worden. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico.
3.3 Wanneer een gewenste aflevertijd is opgegeven, is dit een indicatietijd. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

4. Prijzen

4.1 Alle prijzen op de website van Taarten en Geschenken zijn inclusief BTW en in euro’s. Bij een grote bestelling ineens of bij een continuïteit van bestellingen kan een andere prijs in overleg worden bepaald.
4.2 Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
4.3 Prijzen worden binnen de looptijd van de bestelling niet verhoogd. Tenzij de klant een verandering wenst ten aanzien van de bestelling.

5. Betaling

5.1 Voor particulieren: indien men de bestelling via de website plaatst, wordt gebruik gemaakt van betaling via overschrijving per bank. Indien de bestelling anders wordt plaatst, kan gebruikt gemaakt worden van de volgende betaalmethode: via een betaallink
5.2 Taarten en Geschenken vraagt een minimale aanbetaling van 50% van het totaalbedrag voor bruidstaarten en minimaal €50,- voor andere bestellingen. Dit bedrag dient direct te worden voldaan. Het restant dient vier weken voor levering te zijn voldaan. De aanbetaling wordt bij annulering niet geretourneerd.
5.3 Bij gebruik van kortingscodes bij de betaling bepaalt Taarten en Geschenken of de korting correct is toegepast en beslissen wij derhalve of de korting kan worden toegekend. In geval van foutieve toepassing behoudt Taarten en Geschenken zich het recht de bestelling te annuleren.

6. Garantie

6.1 Taarten en Geschenken kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of opleverdata.
6.2 Taarten en Geschenken kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering.
6.3 Bij gebruik van kortingscodes bij de betaling bepaalt Taarten en Geschenken of de korting correct is toegepast en beslissen wij derhalve of de korting kan worden toegekend. In geval van foutieve toepassing behoudt Taarten en Geschenken zich het recht de bestelling te annuleren.

7. Annulering

7.1 Om een bestelling te annuleren dient de klant telefonisch contact op te nemen met Taarten en Geschenken.
7.2 Annulering kan tot 1 week voor de afgesproken ophaaldatum. Met uitzondering van bruidstaarten en andere grote opdrachten vanaf 50 personen. Deze dienen uiterlijk 1 maand voor de opleverdatum geannuleerd te worden.
7.3 Taarten en Geschenken geeft geen geld retour, u ontvangt een tegoedcode. Taarten en Geschenken brengt bij annulering onderstaande kosten in rekening aan de klant.
• Tot 14 dagen voor levering 50% van het totaal bedrag
• Tot 7 dagen voor levering 75% van het totaal bedrag
• Annulering binnen 7 dagen voor levering 0% van het totaal bedrag.

8. Retourzendingen

8.1 Alle artikelen, met uitzondering van de versproducten (producten die kunnen bederven) kunnen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden waarna het totale aankoopbedrag exclusief bezorgkosten overgemaakt wordt op een vooraf op te geven bank rekeningnummer. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Taarten en Geschenken worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.
8.2 Je bent verplicht te controleren of de bij je thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is, dan kan je dit binnen 24 uur per e-mail aan ons melden onder vermelding van het ordernummer en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Taarten en Geschenken zal het artikel vervangen of de betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat je het artikel niet accepteert op gegronde redenen. In het uitzonderlijke geval dat een artikel wordt geleverd dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Taarten en Geschenken zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren exclusief bezorgkosten.

9. Wijzigingen

9.1 Om een wijziging door te geven dient de klant contact op te nemen met Taarten en Geschenken. Dit kan via het contactformulier op onze website. Taarten en Geschenken kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden. Eventuele kosten bij wijziging worden in rekening gebracht aan de opdrachtgever.

10. Woord- en beeldmerken

10.1 Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Taarten en Geschenken tenzij anders aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Taarten en Geschenken is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Elk gebruik dat niet geoorloofd is, wordt beschouwd als merkinbreuk en zal met alle mogelijke juridische middelen worden bestreden.